13. kolo
18.07.2010 14:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Tom Tomsk - Anži Machačkala 1:4

První nedělní souboj 13. kola ruské Premier ligy obstaral zápas mezi Tomskem a Anži Machačkala. Mužstvo z Machačkaly čekal třetí složitý výjezd na hřiště soupeře, se kterým se tentokrát Dagestánci vypořádali na výbornou, když zvítězili vysoko 1:4. Navíc tak přetrhli sedmizápasovou šňuru bez vítězství.

Překvapivé drtivé vítězství nad domácím favoritem se začalo rodit už v 18. minutě, kdy Šukurov nacentroval do pokutového území a po nepřesném vyběhnutí Parejka hlavou skóroval Agalarov. Další slabší chvilku si vybral Parejko těsně před poločasovým hvizdem, když v pokutovém území sundal pronikajícího Corajeva. Sudí Karasjov vytáhl pouze žlutou kartu a nařídil pokutový kop, který proměnil Žosan.

Třetí gól zápasu přidal v 71. minutě obránce Ali Gadžibekov, který už třetí zápas v řadě úspěšně nastupuje na hrotu útoku místo zraněných Holendy a Strelkova. O pár minut později však parádně proměnil přímý volný kop Arťom Dzjuba a gólem na 1:3 vykřesal alespoň malou jiskřičku naděje pro domácí Tomsk.

Jenže za další dvě minuty Kvirkvelija vypálil nevídanou dělovku ze 40 metrů, která označkovala spodní břevno branky za bezmocně plachtícím Parejkem a odražený míč hlavou do branky dorazil Corajev. Zbytek zápasu si hráči Anži bez problému pohlídali a z Tomsku si vezou všechny tři body.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip: 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele