16. kolo
08.08.2010 18:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Rubin Kazaň - Tom Tomsk 2:1

I bez kapitána Sergeje Semaka dokázal Rubin Kazaň porazit Tom Tomsk. Tataři zvítězili na Sibirany 2:1.

Rubin Kazaň nastoupil už bez svého kapitána Sergeje Semaka, který se upsal Zenitu. Pásku po něm převzal Ekvádorec Noboa. K zápasu oba týmy přistoupily opatrně a čekaly na chybu svého soka. Tu jako první udělala Kazaň, obránce Orechov nešikovně patou poslal míč na Chataženkova, ale toho vychytal skvělý Ryžikov.

Rubinu jako vždy nestačilo moc útoků ke vstřelení branky. Po centru Kalešina rozradostnil stadion Centralnyj přesnou hlavičkou Rjazancev a ve 36. minutě domácí vedli 1:0. Radost Kazaně měla krátké trvání, vybíhající Ryžikov nedosáhl na centr ze standardní situace a Dzjuba na zadní tyči vyrovnal na 1:1.

Po změně stran nejprve prověřil pozornost Parejka Argentinec Ansaldi střelou na přední tyč a poté Gökdeniz Karadeniz, kterému po luxusním vysunutí Kasajeva nestačil čas na lepší provedení lobu. Nakonec Parejko vychytal i tvrdou střelu Murawskeho mířící pod břevno.

Trenér Tomi Nepomnjaščij na hřiště poslal své eso, devítigólového Kornilenka. Nepomohla, neuběhlo ani pět minut a Kazaň vedla 2:1. Na standardní situaci rozehranou Ansaldim si naběhl Orechov a tvrdou hlavičkou nedal Parejkovi šanci. Tomiči mohli opět ihned odpovědět, ale přesný centr Mičkova zakončil z výhodné pozice nepřesně Kornilenko.

Hosté hru otevřeli a třetím gólem je mohl definitivně zastavit Nigerijec Obafemi Martins, posila z Wolfsburgu poslala z hranice šestnáctky překvapivou střelu, kterou ale Parejko nadvakrát zlikvidoval. Na druhé straně se nic zajímavého neudálo a Rubin zvítězil na Tomi Tomsk 2:1.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele