16. kolo
07.08.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Lokomotiv Moskva 0:0

Souboj Samary a Lokomotivu gól sice nepřinesl,ale nedá se říci,že by byl nezajímavý. Tento duel nabídl dvě červené karty a neproměněnou penaltu. Výběr kolem kapitána Syčova tak nedokázal odčinit domácí zaváhání s Rostovem .

Loko s Alijevem a Loko bez Alijeva, to je jako den a noc. Hvězda Moskvanů se nechala minule vyloučit, a tak se Železničáři museli obejít bez něj a bylo vidět jak chybí ...

Počátek se nesl v duchu "Hlavně neudělat chybu" , hra nebyla moc ke koukání. První zajímavější okamžik přinesla patnáctá minuta, když Budylin vystřelil a noha obránce Lokomotivu zblokovala střelu, která jen těsně minula branku Guilhermeho. Poté hru opět ovládly nepřesnoti, snad jen Syčov sem tam pobavil diváky nějakou zajímavou kličkou.

V 32. minutě se snesl zasloužený pískot na rozhodčího, když odpískal penaltu po zákroku na Odemwingieho, který proletěl kolem Belozerova. Balonu se ujal Torbinskyj, ale Lobos jeho slabou střelu doprava lapil ! Šest minut na to fauloval Dujmovič Adžindžala, když mu loktem rozsekl obočí. Po zásluze dostal žlutou kartu, jenže to byla již druhá, tak šel do sprch. První poločas se již dohrál v poklidu.

V druhé půli se hra moc nezměnila. Nástup byl vlažný, okořenila ho pouze žlutá karta pro střídajícího Glušakova(žlutých karet bylo celkem 7). Dalším zajímavým momentem byla 67. minuta, kdy Torbinskyj fauloval Adžindžala a obdržel žlutou kartu, jenže také pro něj to byla již druhá žlutá karta v zápase, tak měl Dujmovič společnost. Samara poté logicky ovládla střed hřiště,ale nedostala se do vážnější šance. Hosté dobře bránili. Jen v 86. minutě Guilherme vyrazil střelu jednoho z domácích na roh. Jinak mu "Sověti" nedělali problémy. Ty mohl mít domácí brankář Lobos, když hosté zahrávali v 90. přímý kop, který si málem našel hlavu Asatianiho, který by hlavičkoval do poloprázdné brány ! Trestuhodná chyba obránců zůstala nepotrestána, takže se oba kluby rozešly smírně 0:0 .

Autor: Jan Nápravník / www.championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele