10. kolo
11.05.2010 14:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

FK Saturn - Tom Tomsk 1:2

Saturn nedokázal potvrdit úspěch, kterého dosáhl v zápase s Lokomotivem. I přesto, že podmoskevský klub vyrovnal díky trefě Dmitrije Kiričenka, nakonec remízu neudržel a prohrál s Tomi 1:2.

Hlavním problémem Saturnu ze začátku sezóny je útočná fáze. Ovšem ze startu zápasu to nebylo nikterak dobré ani v obraně. Tomiči chtěli mladého brankaře rozhodit a vylekat. Proto hned v prvních minutách z dálky dvakrát střílel Charitonov, ale mimo. Pak Čiljuškin předběhl skákajícího Klimova. A Dzjuba promeškal svou příležitost, dokonce vůbec nevystřelil. Až v 10. minutě se domácím podařil útok po pravé straně. Z ostrého úhlu nakonec bil Ivanov. Pak vyslal tvrdou ránu Nachušev.

Snahu o trefení brány projevil Kim a Klimov, druhý jmenovaná následně trefil dobře postaveného Čiljuškina. V druhém poločase už se na hřišti neobjevil Loskov, který se vyznamenal pouze jedním pasem na Ivanova v 10. minutě. Objevil se Karjaka a pak i Sapeta. Domácí se zatím přistřelovali. Na druhé straně Dzjuba střílel z deseti metrů, jeho ránu mladík vykryl, ale na dorážku Ilji Gultjaeva neměl nárok.

Dalších deset minut se Saturn vzpamatovával a Tom mohla navýšit své skóre. V jednom z následných útoků malý Mahmudov sklepl míč Kiričenkovi a ten přesně vystřelil. Bylo srovnáno.

Teď přišla řada na Neponjaščeho. Trenér poslal do boje Skobljakova s Konilenkem. Tah zkušenému trenérovi vyšel. Dzuba poslal přízemní centr z pravé strany a Kornilenko, jenž byl u míče dříve, než obránce, poslal balón do brány. Kvůli této prohře se Saturn ocitl na posledním místě v Premier Lize.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Saturn musí tipuji 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

jo musí ale nechytá tonda bude chytat až třetí golman ale je prej dobrej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele