19. kolo
28.08.2010 16:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Saturn - Křídla Sovětů Samara 1:1

Křídla Sovětů předvedla na půdě Saturnu výborný výkon a domácí mimozemšťany zcela jasně přehrála, i tak to ale nestačilo na víc než bod za remízu 1:1.

Stadion Saturnu před i během utkání skrápěl vydatný déšť a velké kaluže oběma týmům stěžovaly hru. Fotbalisté Křídel před utkáním avizovali, že jedou do Ramenskoje pro vítězství, a nahrávaly jim i absence klíčových hráčů na straně domácího mužstva - Nachuševa a Karjaky. V samotném utkání hráči Samary převzali iniciativu a každou minutou zlobili brankáře Kinského víc a víc. První vážnější moment u branky Kinského měl na svědomí Taranova, jeho jedovatou střelu ale Kinský zkrotil.

Domácí prvních třicet minut skoro nic nepředvedli, zmohli se jen na střelu Jevsejeva, kterou Lobos vyrazil na roh. Mnohem větší šanci ale měl na kopačce kapitán Křídel Sovětů Adžindžal, jehož tvrdá střela orazítkovala břevno. A posledních patnáct minut utkání proběhlo v úplné režii Samary, převahu ale svěřenci trenéra Tarchanova neproměnili v branku, Savin ve dvou dobrých příležitostí mířil mimo branku.

Po změně stran Samara ještě více přidala na aktivitě, výkon hostů ještě pozvedl nový muž na hřišti Bober. Nebezpečný projektil těsně vedle vyslal Taranov. Na hru Volžského mužstva bylo radost pohledět, hráči výborně doplňovali aktivního Savina, který však dnes neměl v zakončení štěstí.

Saturn se zlepšil až po příchodu nové posily Kamila Kopúnka, který se ukázal na nedávném mistrovství světa. Holohlavý záložník vyztužil střední zálohu Saturnu. Možná právě proto se Saturn dostal do vedení, ač byl po většinu zápasu horším mužstvem. Brankář Křídel Lobos si vybral slabší chvilku při vybíhání na standardní situaci a hlavou jej překonal Jevsejev.

Spravedlnost ale nezůstala slepá, o čtyři minuty později, v 84. minutě Taranov. I tak ale hosté po průběhu zápasu nemohou být s bodem spokojeni. V boji o záchranu toho uhraný bod moc neřeší.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele