5. kolo
10.04.2010 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Tom Tomsk 0:0

Dinamu Moskva se vůbec nepovedl domácí zápase s Tomskem a potřetí v řadě bělomodří nedokázali bodovat naplno. S mužstvem ze Sibiře remizovali 0:0.

Trenér Dinama Andrej Kobelev oproti předcházejícímu duelu na půdě Lokomotivu Moskva změnil rozestavení na jednoho klasického útočníka. Ve středu zálohy se objevily od první minuty Rebko a Chochlov, kteří nahradili Wilkshirea s Kokorinem. Jeho protějšek Nepomnjaščij postavil do útoku Dzjubu, nedávnou posilu ze Spartaku, vrátili se i hříšnici Ivanov a Kim Nam-Ill. Zraněného Smirnova nahradil Gultjajev.

Dinamo v posledních dvou ligových zápasech neuhrálo ani bod a bylo zřejmé, že na domácích leží deka. Tomi působili mnohem uvolněnějším dojmem a v první pětačtyřicetiminutovce hru jasně ovládli. Velké starosti dělal obraně Dinama především urostlý útočník Dzjuba, především jeho parádně vystřihnuté nůžky pořádně vylekaly domácí publikum, o pár centimetrů minuly tyč branky Gabulova.

Kobelev byl s hrou svého mužstva hrubě nespokojen a o poločase sáhl ke dvěma změnám. Nevýrazného Rebka s K.Kombarovem nahradil Kowalczykem a Kokorinem. Změna rozestavení na dva útočníky přinesla jakési oživení do hry bělomodrých, ale hosté měli stále zápas pod kontrolou. V 71. minutě mělo přesto Dinamo obrovskou příležitost otevřít skóre, ale hlavičkou Kokorina fantastickým způsobem zneškodnil Parejko. Bezbrankový stav i přes závěrečný nápor bělomodrých vydržel do závěrečného hvizdu. Zatímco Sibiřané neprohráli venku už sedm utkání v řadě, Dinamo na stadionu Chimki - Arena čeká na vítězství už pět duelů...

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výhra domácích , tedy doufám , dal jsem 1 :) hodilo by se i 1:0 xD

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by být jednička, ale Tomsk je velmi nepříjemný soupeř.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele