25. kolo
24.10.2010 12:10 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Rubin Kazaň 0:0

CSKA Moskva v bojovném utkání remizovalo bez branek s Rubinem Kazaň. Blíže gólu byli Armějci, ale několik slibných šancí v druhém poločase nedokázali proměnit v kýženou branku. Rubin tak udržel v tabulce druhé místo, stále má však před třetím CSKA dva zápasy k dobru.

Od začátku zápasu bylo patrné, jaké bude mít utkání charakter. Oba soupeři si nedali ani centimetr prostoru, více drželi míč hráči CSKA, Rubin hrál na protiútoky. Důrazné obraně Kazaně se dařilo odstřihnout ze hry ofenzivní mašinu CSKA včetně kanonýrů Doumbii a Vágnera Lovea. Ani hosté se vepředu příliš neprosazovali, Martins se nepotkal pořádně s míčem a akce Kasajeva s Eduardem končily před šestnáctkou. Nejlepší možnost ke gólu měla hostující Kazaň, obránce Bocchetti nejvýše ze všech vyskočil na rohový kop a hlavou pálil vedle. Armějci odpověděli kolmicí Vágnera na Doumbiu, na poslední chvíli reprezentanta Pobřeží slonoviny zastavil Navas.

Ve druhém poločasu se výkon CSKA směrem dopředu mírně zlepšil a první vážnou hrozbou bylo pro Rubin Kazaň nastřelené břevno Chilanem Gonzalezem z přímého kopu. Vážně zahrozil Vágner Love, který po dlouhém výkopu Akinfejeva utekl svému strážci Bocchettimu, ale pokus o přehození Ryžikova mu nevyšel. Z rohového kopu hlavou jen těsně přestřelil branku Vasilij Berezuckij. Branku mohl vsítit dokonce nový muž na hřišti Tomáš Necid, po centru Mamajeva do pokutového území zaváhal brankář Ryžikov a míč nohou poslal před českého reprezentanta, ten na to ale nebyl vůbec připraven a propásl možnost stát se hrdinou zápasu.

A co Rubin na druhé straně? Tým z hlavního města Tatarstánu se ani přes oživení ofenzívy Medvěděvem a Gökdenizem před brankou CSKA vůbec neprosadil. Poslední šanci tohoto utkání mělo opět armádní mužstvo, proti střele Gonzaleze ale vytáhl bravurní zákrok Ryžikov, a tak utkání skončilo remízou 0:0.

Autor: David Kubáň / Eurofotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4-1-hattrick necid,1Doumbia-1Martins

Reagovat
smazaný uživatel

Necid bude rád, když si zahraje pár minut.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele