16. kolo
07.08.2010 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Amkar Perm 1:0

Anži zdolalo Perm a vzdálilo se sestupovým příčkám, naopak Perm zase nebodoval a je již jen těsně nad 15. místem. V tomto zápase rozhodl jediný gól, který vstřelil Josan z pokutového kopu.

Role mírného favorita se domácí ujali již od začátku utkání a obránci Amkaru čelili hned několika zajímavým útokům, které často vedla letní akvizice, útočník Strelkov, který přišel ze Samary. V 10. minutě se po výborném centru Coraeva Strelkov ocitl sám před brankářem Usminským ! Jenže otálel se zpracováním, a tak byl vytlačen mimo dobrý střelecký úhel. Coraev se po chvíli dostal do další šance, ale jeho střela nenašla cíl. Anži ovládlo úplně celé hřiště. Ale gól ne a ne přijít. Bakaevova střela gól také neznamenala.

Amkar se poprvé osmělil v 34. minutě. Grišinova střela byla vytlačena mimo bránu na rohový kop. O tři minuty později vyslal tentýž hráč Kuševa, který běžel sám na branku, dokázal dokonce obstřelit brankáře, bohužel pro něj také branku.

A tady se ukázalo protřepané "Nedáš,dostaneš".Ve 44. minutě atakoval Kalašnikov v pokutovém území Strelkova a sudí Malyj ukázal na značku pokutového kopu. Toho se ujal Josan, jehož střelu do levého rohu gólman Usminkij sice vystihl,ale prudká rána byla nad jeho síly. A tak se šlo do šaten s výsledkem 1:0 !

Hráči Amkaru chtěli hned vyrovnat,ale brankář domácích Abajev byl proti, střelu Kolomejcova vytěsnil na roh ! Dále se hra uklidnila,hrálo se přavážně mezi šestnáctkami. Hosté se již nedostali do žádné větší šance, takže domácí si zcela zaslouženě připsali 3 body. Může je také těšit, že Strelkov načal angažmá v Machačkale velmi dobře.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele