6. kolo
17.04.2010 14:15 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Amkar Perm - Rubin Kazaň 0:1

Rubin přetrhl třizápasovou šňůru remíz, když zvítězil v Permi nad Amkarem a zároveň se minimálně do zítřka posunul na první místo v tabulce. Rubin ukázal svou sílu, když opět neinkasoval a nedovolil soupeři vytvořit si nějaké šance u brány Sergeje Ryžikova.

Týmy začaly hru docela aktivně a hosté byli ostřejší. První střela v 7. minutě po centru Bucharova šla od Natcha, ovšem přímo do Narubinovy náruče. Perm odpověděla výstřelem Keševa z 18. metrů. Ryžikov měl podstatně více práce než jeho kolega na druhé straně hřiště. Následovaly výpady jak na jednu, tak na druhou stranu. Hráči, kteří tyto výpady prováděli, byli pořad stejní. Ze začátku vyběhl Ryžikov v ústrety balónu a byl rychlejší než Kušev a hned na to měl Rubin na svědomí protiútok. Bucharov opět přenechal míč Natchovi. Tentokrát Izraelec posunul do středu pokutového území a poslal míč za záda brankaře.

Zatímco se domácí oklepávali z gólu, Rubin provedl útok tentokrát z boku a Bucharova, který se rval k brance, zavalil Novaković. Alexandr Gvardis chtěl ukázat penaltu, ale hráči Amkaru připomněli, že druhý rozhodčí mával ofsajd. Avšak Rubin nepřestával útočit. Vynikající šanci vytvořil Ansaldi, který se osvobodil od Pejeva a Sirakova a vystřelil ke vzdálenější tyči, kde čekal Bucharov. Narubin byl ovšem rychlejší. Ve 40. minutě se permský gólman předvedl opět, vykryl těžkou střelu Kasajeva.

Po přestávce se tlačil k brance Amkaru zase Bucharov, spadl, ale dostal upozornění za simulaci. Pak se odvážil ke střele z dálky Ansaldi. Narubin byl připraven. Při vši aktivitě a snaze domácích byla hra sympatičtější ze strany Kazaně, hlavně na pravé straně, kde operoval Natcho. Jeden z jeho centrů přivedl Amkar v pokutovém území k opravdové panice.

Rachimov provedl tři střídání najednou. Na hřišti se objevil Grišin, Kniževič a Topču, jenž v sobotu oslavil 30 let. Hra se úplně přesunula na stranu hostů, ale střely na Ryžikova scházely. V 75. minutě po rohovém kopu střílel Kušev, Ryžikov nedokázal chytit balón z první a Bělorukov, který se snažil dorazit, trefil gólmana do krku.

Rubin pustil na plác Petra Bystrova a hned střílel ze standardní situace. Střela ze vzdálenosti 25 metrů šla těsně nad břevnem. Na druhé straně střílel z 15 metrů Kušev, ale také minul. Poslední šanci na změnu stavu měl Kušev po centru Fedoriva, míč však šel opět mimo.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele