14. kolo
25.07.2010 14:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Amkar Perm - FK Saturn 0:1

Saturn předvedl další dobrý výkon a dere se tabulkou vzhůru. V nedělním důležitém souboji se sousedem v tabulce Amkarem Perm zvítězil 1:0. Branku dal veterán Denis Bojarincev.

Saturn se ukázal ve velmi dobrém světle po letní pauze, když uhrál body s CSKA i Nalčikem. Sebevědomí si hráči Saturnu přenesli do souboje s uralským týmem, který byl před utkáním třináctý, Saturn o bod těsně za ním. Svěřenci talentovaného trenéra Andreje Gordějeva se přizpůsobili agresivní hře Permu a na rozdíl od domácích předvedli i něco navíc.

Gól Bojarinceva ve 22. minutě byl logickým vyústěním dění na hřišti. Veterán Saturnu ve 22. minutě dorazil do sítě odražený míč po střele Sapety. Perm sice měl po úvodním gólu tlak, všechny jeho útoky ale končily na bezchybné stoperské dvojici Zelao - Igonin.

Po změně stran to měl být právě Perm, kdo zvýší obrátky, ale bylo tomu přesně naopak. Akci uralského celku držel nad vodou brankář Narubin, který zlikvidoval hned několik velkých příležitostí Saturnu. A když si jednou Narubin po rohovém kopu vybral špatnou chvilku, na čáře mužstvo zachraňoval nový objev trenéra Rachimova Kolomejcev.

Perm se tak zmohl jen na šanci Grišina, který minul zadní tyč. Domácí v závěru zkoušely překonat obranu Saturnu nakopávanými míči, ale to nemělo šanci na úspěch. Saturn si odváží v souboji o šest bodů vítězství a posunul se v tabulce před svého soupeře. Nyní mají mimozemšťané na sestup komfortní pětibodový náskok.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele