19. kolo
28.08.2010 14:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - FK Rostov 1:0

Amkar Perm po velmi podezřelém průběhu porazil FK Rostov 1:0. Vítěznou branku domácích vstřelil Pejev.

Utkání mezi Permem a Rostovem vzbudilo velký zájem poté, co se v médiích objevilo, že utkání je smluvené a vyhrát má Perm. S tímto názorem přišly sázkové kanceláře, které zaznamenaly podezřele vysoké sázky na domácí mužstvo. Ruský fotbalový svaz tak na utkání poslal speciální komisaře, kteří měli dohlížet na to, zda je utkání ovlivněné.

Všechen ten humbuk ale ani trochu neovlivnil výkon Rostova, aby všem ukázal, že na utkání není nic podezřelého. Jižané se na hřišti potáceli jako těla bez duše a jejich obránci dělali vše proto, aby se útočníci Permu dostali do šancí.

Jedinou branku v tomto komediálním utkání vsítil ve 24. minutě Pejev, když prostřelil z přímého kopu zeď a míč doputoval až za záda brankáře Amelčenka.

Po celý zápas útočili především domácí, kteří si vytvořili ještě několik gólových příležitostí. Rostov se nezmohl na nic a bylo zřejmé, že ani nechtěl. Akce týmu trenéra Protasova končily někde u středového kruhu....

"Hráče především ovlivnil ten humbuk, který se strhl před zápasem. Dnes jsme nebyli agresivní. A abychom si přivezli body z venku, je třeba neinkasovat, navíc jsme mohli být vepředu aktivnější," řekl po utkání trenér Protasov.

Fanoušci Permu neviděli nejlepší zápas svých hráčů, ale za to důležité vítězství, které uralskému celku určitě pomůže v boji o udržení. Je však jasné, že toto utkání bude mít dozvuky, ne nadarmo ruský fotbalový svaz posílal do Permu speciální komisaře.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten kurz, asi to nekupili ci ano

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to nekoupili

Reagovat
smazaný uživatel

rostov na donu.vyhraje 0-2.amkar pude do 2 ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsázím už dlouho,ale tohle jsem ještě nezažil,možná tak u Italské ligy.Je to fakt mazec,ale stejně jsem zkusil 2

Reagovat
Losinho

Korupce

Reagovat
smazaný uživatel

počul som, že tam boli nejakí experti, co to nakoniec sledovali, dufam ze ich vydrbu z tej ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele