2. kolo
20.03.2010 10:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Amkar Perm - Anži Machačkala 1:0

Vítězství s hořkou příchutí vybojovali fotbalisté Amkaru, kteří dokázali porazit Anži. Smutným hrdinou se stal střelec jediné branky Čerenčikov, který se při skórování zranil.

Domácí byli považování za favorita utkání a od začátku se snažili své pověsti dostát, přesto měli první obrovskou šanci skórovat hosté. Strelcov nejprve vyhrál souboj Fedorivem, poté si míč přilepil na kopačku a obešel Belorukova, aby následně obstřelil gólmana. Jenže jeho ránu stihl vyrazit domácí obránce, od něhož se míč odrazil těsně vedle tyče.

Individuální akce Strelcova jakoby rozproudila dění na hřišti, když byl o pár minut později vyloučen Šukurov.

Do druhého poločasu vstoupil Amkar sérií rohů, z nich však nedokázal nic vytěžit. O chvíli později se neujala ani nadějná střela Topči. Gólu se domácí fanoušci dočkali až patnáct minut před koncem, když do sítě uklidil Pejevův centr Čerenčikov, který okamžitě poté opustil kvůli zranění hřiště.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
goodbay

Holenda chybí goly!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele