4. kolo
12.04.2009 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Amkar Perm 0:0

Amkar Perm v nezáživném utkání na stadionu Petrovskij všemi silami ukopal bezbrankovou remízu a po čtyřech utkáních si stále drží impozantní celkové skóre 0:1. Průběhu utkání napomohl i stále katastrofální stav trávníku v Petrohradě. Utkání se zde nakonec odehrálo, ačkoliv se celý týden řešila možnost přeložení zápasu do Pjatigorsku. Nejsilnější a nejbohatší mužstvo v lize tak letos i nadále dělá ostudu nejhorším hřištěm v lize.

Od úvodního hvizdu mělo utkání klasický průběh. Hosté v 11 lidech bránili a taktickou hrou spolu se špatným terénem se snažili Zenitu co nejvíc znepřijemnit hru. Jediný zajímavý moment prvního poločasu se tak odehrál ve 34. minutě kdy jeden z obránců Amkaru zastavil na brankové čáře míč rukou a po následné skrumáži před brankou se domáci dožadovali pokutového kopu. Ten však z nepochopitelných důvodů rozhodčí Lajuškin neodpískal a nařídil odkop od branky.

Fanoušci na stadionu se tak pobavili alespoň přestávkovou rozlučkou s domácími legendami Gorškovem a Radimovem a následnou pyrošou, do které se zapojil i bývalý kapitán Zenitu Vladislav Radimov.

Ve druhé půli ještě mohl Zenit strhnout vítězství na svoji stranu, když Pogrebňak trefil tyč Narubinovy branky a v 85. minutě když gól Širokova po přihrávce Dannyho nebyl uznán kvůli offsidu. Z protiútoku naopak mohl přijít šok pro domácí, když na druhé straně trefil Drinčič tyč Malafejevovy branky. Branka tak nakonec nepadla a Amkar může slavit vydřený bod.

Autor: Martin Olšovský / fczenit.blog.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele