7. kolo
02.05.2009 09:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Tom Tomsk - Těrek Groznyj 2:1

Sibiřský Tom Tomsk pokračuje v nečekaném sbírání bodů v letošním ročníku ruské Premier ligy. Trenér Valerij Nepomjaščij dovedl odepisované mužstvo k dalšímu vítězství a dále se drží v klidném středu tabulky.

Přestože domácí byli podle bookmakerů mírným favoritem zápasu, ambiciózní Těrek přijel do Tomsku s cílem bodovat. Napovídal tomu i průběh zápasu, ve kterém byli hosté aktivnější a po závěrečném hvizdu byli ve všech herních statistikách lepší. Domácí se často museli bránit za cenu faulů a jen za první poločas jich nasbírali celých 18.

První gól ale vstřelil Tomsk už v 27. minutě. Maznov krásnou přihrávkou vyslal Mičkova a ten předložil míč před prázdnou branku Kornilenkovi, který se v zakončení nemýlil. Soupeř však ještě do poločasu srovnal na 1:1, když se trefil Pancu.

Vítězný gól vstřelil Tomsk v 63. minutě, když si Djordje Jokič naskočil na centr Charitonova a hlavou svému mužstvu vystřelil tři body. Pro Tomsk je to třetí ligové vítězství a v tabulce ruské ligy tak Tomsk svého dnešního soupeře přeskočí o dva body.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele