23. kolo
27.09.2009 14:15 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Lokomotiv Moskva 2:1

Lokomotiv v čečenské metropoli Grozném poprvé po desetizápasové šňůře neporazitelnosti prohrál, na domácí Těrek nestačili 1:2. Mužstvo Jurije Sjomina kleslo na páté místo.

Utkání začalo pěkně zostra, v 16. minutě přišel první velký moment zápasu, gólman Loko Guilherme bravurně vyrazil mířenou střelu tvůrce hry domácích Georgijeva. Odpověď hostí byla neméně nebezpečná, Omeljančuk na poslední chvíli zastavil pronikajícího Syčeva. Ve 24. minutě diváci na stadionu Sultana Bilimchamova šíleli radostí, Brazilec Rodolfo zaváhal po centru z levé strany a velká naděje Těreku Zaur Sadajev otevřel v poklidu skóre.

Za stavu 1:0 pro Těrek byl aktivnější Lokomotiv, který se pokoušel najít recept na obranu domácích, v gólové příležitosti selhal agilní Odemwingie. Nigerijec v 41. minutě po chybě Dikana v gólové pozici minul.

Druhý poločas začal výměnou Glušakova za Torbinského a hned bylo před brankou Těreku dusno, Glušakov vysunul Syčeva do gólové pozice, ale skvěle zakročil Dikan. Do kolen srazila Lokomotiv další individuální hrubka, záložník Loko Cosis vysunul svého soupeře Pancua a navrátilec do sestavy Těreku nemohl jinak než překonat Guilhermeho.

Kontaktní gól dal v křeči hrající Lokomotiv v 80. minutě, kdy se nemohl na trápení svých útočných kolegů dívat obránce Rodolfo a snížil na 1:2. V devadesáté minutě mohl pro Loko zachránit bod Glušakov, ale silnou střelu pod břevno vyrazil Dikan na roh. Ještě předtím v dresu Těreku debutovala letní posila z FK Moskva Héctor Bracamonte.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele