10. kolo
23.05.2009 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - FK Chimki 2:0

Těrek Groznyj porazil beznadějně poslední FK Chimki 2:0, na vítězství, které přišlo po šesti pro Čečence po šesti zápasech půstu, se nejvíce podílel záložník Šamil Lachijalov, jenž první branku připravil pro Kobenka a druhou sám dal.

Rozháraný úvod utkání přinesl další z řad chyb obrany Chimek, čehož využil Lachijalov a patičkou našel Kobenka, zimní posila z Kazaně se nemýlila. Těrek poté těžil z protiútoků, po jednom z nich propásl moment ke střele střelec první branky Kobenko.

Ve druhém dějství padla opět branka, opět jí dal Těrek a opět v ní měl prsty Lachijalov. Tentokrát přesnou trefou zasadil psychicky zdeptaným hráčům Chimek další ránu.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele