30. kolo
29.11.2009 12:00 CET
4 : 2
(3:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Těrek Groznyj 4:2

Spartak Nalčik dal zapomenout na špatný vstup do soutěže a skvělým závěrem se nejenže odpoutal od sestupových vod, navíc se posunul až na jedenácté místo. V posledním kole si doma hladce poradil s Těrekem Groznyj.

O vítězství Nalčiku rozhodl první poločas, ve kterém dali domácí tři branky. Mezi střelce se zapsali Leandro, Amisulašvili a Kisenkov. Hosté sice na začátku druhého poločasu snížili gólem Džabrajlova, ale vzápětí poslal Nalčik do třígólového vedení David Siradze. Poslední slovo nakonec měli hosté, kteří zmírnili debakl, nejlepší střelec Těreku Šamil Lachijalov snižoval na 2:4. Těrek měl před sezónou pohárové ambice, ale nakonec je z toho dvanácté místo.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele