13. kolo
11.07.2009 14:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Rubin Kazaň 1:2

Rubin Kazaň si vítězstvím na půdě Křídel Sovětů Samara upevnil první místo v tabulce. Vítěznou branku vsítil útočník Alexandr Bucharov, který byl hlavním strůjcem vítězství Kazaně už v minulém utkání proti Chimkám.

Rubin, který měl v úvodních minutách mírně navrch, mohl udeřit v sedmnácté minutě, ale Gökdeniz Karadeniz nevyzrál na brankáře Lobose. V dalším souboji Karadeniz - Lobos měl opět navrch chilský gólman, ale na dorážku kapitána Kazaně Sergeje Semaka už byl krátký.

Domácí fanoušci na stadionu Metallurg nebyli smutní dlouho. Jan Koller totiž zanedlouho vyrovnal, když si ideálně zpracoval míč a druhým dotykem překonal Ryžikova.

Na svižný fotbal z prvního dějství navázal i poločas druhý. Samara se mohla dostat do vedení, ale brance předcházel ofsajd. Hosté, kteří měli územní převahu, málem udeřili po dalším samostatném nájezdu Gökdenize Karadenize, turecký reprezentant ale tváří v tvář Lobosovi přestřelil.

V 63. minutě se Kazaň znovu dostala do vedení. Tečovanou střelu Noboy z přímého kopu si zpracoval Bucharov, zároveň se vyhnul ofsajdové pasti a na jeho razantní střelu zblízka neměl Lobos šanci zareagovat.

O vedení už Rubin tentokrát nepřišel a zkušeným počínáním v závěrečných minutách nedovolil Samaře vytvořit si souvislejší tlak.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele