9. kolo
17.05.2009 13:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Kubaň Krasnodar 1:0

Křídla Sovětů Samara po dvou ligových porážkách v řadě znovu zabraly a po celkem jednoznačném průběhu porazila Kubaň Krasnodar 1:0. Vítězství zařídil domácím bývalý hráč Kubaně Oleg Ivanov.

Samara se podle očekávání ujala otěží zápasu. Domácí na stadionu Metallurg mačkali Kubaň jako citrón, ale dlouho se nemohli v koncovce prosadit. Křídla místo vedoucí branky zahazovaly jednu šanci za druhou.

Kubaň Krasnodar byl za svou pasivitu po zásluze potrestán v 52. minutě. Bývalý hráč Krasnodaru Oleg Ivanov za pomocí teče Zasejeva překonal střelou z hranice pokutového území Botviněva. Po vstřelené brance se tým Leonida Sluckého zatáhl do obrany a žlutozelení za celé utkání nenašli recept, jak překonat obranný vál Samary.

Domácí Křídla navíc v průběhu druhého poločas kopaly penaltu po faulu na střídajícího mladíčka Ignatjeva, pokutový kop se ale Boberovi nepovedl. Domácí to však mrzet nemuselo, pasivní Kubaň si nedokázal za celé utkání vytvořit souvislejší tlak a dokonce ani vážnější příležitost. Konečný výsledek 0:1 je pro hosty ještě milosrdný.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele