20. kolo
29.08.2009 14:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Saturn - Těrek Groznyj 3:0

Podmoskevský Saturn rozstřílel Těrek Groznyj 3:0. Defenzíva kavkazského týmu opět selhala a kouč Vjačeslav Groznyj má další důvod k přemýšlení.

Těrek Groznyj prohrál poslední dva ligové duely a inkasoval hned šestkrát a naděje na zlepšení v duelu proti Saturnu dostala direkt už v deváté minutě. Po centru Němova unikl ofsajdové pasti Kuzmičev a hlavou otevřel skóre.

V odpovědi mohl vyrovnat Zabavnik, ale v československého mini souboje vyšla lépe jednička Saturnu Antonín Kinský. V prvním poločase měli územní převahu Čečenci, ale v útoku hrozili minimálně. Uprostřed prvního poločasu musel trenér Saturnu Gordějev přistoupit k nucenému střídání, obránce Halilovič si přivodil těžké zranění a místo něj se na hřiště dostala uzdravená opora podmoskevských Alexej Igonin.

Do důležitého dvoubrankového vedení se mimozemšťané dostali dvě minuty před poločasovým hvizdem. Kiričenko skvělou přihrávkou vybídl Ivanova a ten vstřelil svůj první gól v tomto ročníku ruské ligy.

Do druhého poločasu posílil ofenzívu Těreku Rumun Petre, ale hlavní slovo měli opět domácí. Nejprve Loskov završil krásnou kombinaci nastřelenou tyčí a poté zkušený reprezentant krásnou úhlopříčnou přihrávkou vysunul Kiričenka a útočník Saturnu zvýšil na 3:0. Zbývající minuty byly venam šancí na obou stranách a veterána Parfenova, který se vrátil k aktivnímu fotbalu po dvou letech, naposledy působil zkušený levý bek v Arsenalu Kyjev.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele