24. kolo
03.10.2009 14:15 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Chimki - Těrek Groznyj 1:2

Těrek Groznyj splnil na stadionu Arena - Chimki povinnost, když porazil beznadějně poslední podmoskevské mužstvo 2:1. Čečenci jsou díky dobrým výsledkům v posledních kolech na osmém místě.

Těrek potvrzoval roli favorita od začátku zápasu a brankáři Komarovovi bylo v brance Chimek horko, v jedenácté minutě se mužstvo z čečenské metropole dostalo do vedení, faul Rotenberga na Lachijalova byl oceněn pokutovým kopem, který sám postižený proměnil. Domácí inkasovaný gól probudil a vážně zahrozili Golovatenco a Antipenko, entuziasmus však vydržel Chimkám krátce.

Postupně se hra přesunula doprostřed hřiště a diváci se předvedenou hrou museli nudit. Vyrovnání mohl zařídit útočník Chimek Antipenko, ale z výhodné pozice minul.

Druhý poločas se Chimki snažily útočit, ale obrana Těreku působila důvěryhodně. V 68. minutě podnikli domácí povedenou akci, na jejíž konci byla hlavička Maximov nad branku. O osudu utkání rozhodla poslední desetiminutovka, Džabrajlov hlavou přesně zakončil centr Georgijeva a zvýšil na 2:0. Chimki nicméně o pár minut později snížili po brance Kirillova a trochu zdramatizovaly koncovku utkání, na víc se ale outsider soutěže nezmohl.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele