18. kolo
16.08.2009 12:15 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

FK Chimki - Křídla Sovětů Samara 1:3

Samara otočila nepříznivý vývoj na hřišti podmoskevských Chimek a po dvou a půl měsících se dočkala ligového vítězství. Na zaslouženém vítězství 1:3 se gólem podílel i Jan Koller.

Přitom pro Samaru úvod utkání nevypadal vůbec dobře, hned v deváté minutě nahlodal už tak malé sebevědomí hostů Kožanov, který otevřel účet zápasu. Na vyrovnání se však nečekalo dlouho, ve 23. minutě se Jan Koller zkušeně prosadil v pokutovém území Chimek a nedal brankáři Komarovovi šanci.

Hosté měli více ze hry a vytvářeli si šance, střelu Adamova musel vyrazit z pod břevna Komarov. Hosté si taky vypracovali velké množství rohových kopů, ale dnes to jejich silná zbraň nebyla.

Ve druhém dějství byl blízko vedoucí branky zkušený záložník Chimek Romaščenko, ale obehrát gólmana Lobose se mu nepodařilo. Domácí zato krutě zaplatili, střídající Ignatjev centrem našel v 69. minutě zapomenutého Kalačeva a Samara se dostala do vedení. Žolík Ignatjev se ukázal jako geniální střídání kouče Sluckého, o devět minut později byl faulován v šestnáctce podmoskevského celku, exekutor Kalačev penaltu proměnil a vstřelil svůj druhý gól v utkání. Závěrečný tlak Chimki nezrealizovaly, protože se nechal vyloučit po faulu na Kollera domácí zadák Ibragimov.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele