22. kolo
20.09.2009 14:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - Těrek Groznyj 1:0

Amkar Perm podruhé v řadě pod novým koučem Rašidem Rachimovem v lize zvítězil a odpoutal se sestupovým pozicím na rozdíl čtyř bodů. Hubené vítězství 1:0 zařídil uralskému celku útočník Martin Kušev.

Utkání předcházela minuta ticha za zesnulého tiskového mluvčího Permu Ruslana Mullagalijeva, který před několika dny zemřel krátce před svými třicátými třetími narozeninami. Samotného utkání příliš pohledný fotbal nepřineslo, míč se pohyboval především ve středu hřiště, kde o něj oba celky bojovaly za pomocí ostrých zákroků. Domácí ke konci poločasu zvýšili aktivitu, nejaktivnějším hráčem byl kapitán Permu Martin Kušev. Bulhar nejprve nastřelil tyč a dvě minuty před koncem poločasu po přihrávce Novakoviče z deseti metrů rozvlnil síť za gólmanem Těreku Groznyj Dikanem.

Po změně stran jen zázrakem nevyrovnal záložník hostů Florentin Petre, skvělý zákrok proti němu předvedl gólman Igor Usminskij. Hosté byli druhý poločas mnohem aktivnější než v předchozí pětačtyřicetiminutovce. Jen zázrakem neskončila tutovka Džabrajlova v brance domácích. Těrek svíral Perm ve zbytku zápasu v kleštích, ale kýžené branky se i přes několik dalších šancí nedočkal.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele