9. kolo
16.05.2009 10:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Amkar Perm - Rubin Kazaň 2:2

Kazaň překvapivě pouze remizovala v Permu, dělbu bodů navíc zařídil až v nastaveném čase kapitán Sergej Semak. Amkar, se tak nejen vyhoupl ze sestupového pásma, ale také se postaral o ještě větší náboj zápasu CSKA - Zenit, jehož případný vítěz může jít do čela tabulky.

Utkání ani nezačalo a uralský tým musel hýbat se sestavou, když se při rozcvičování zranil Grišin. Samotné utkání, pak bylo zejména v úvodu ukázkou střel ze střední a větší vzdálenosti, výjimkou tak byla pěkná akce Peeva - tu však zastavil skvělým obranným zákrokem Noboa.

První vážnější moment následoval téměř ihned, Drinčič nastřelil z rohu břevno. Zaskočení hosté se osmělil až v druhé desetiminutovce. Domiguéz potáhl míč a v pokutovém území našel Adamova, jenž se nemýlil. Úřadující mistr tak opět potvrdil svou úžasnou efektivitu a ujal se vedení. To však netrvalo dlouho, zimní posila Jean Carlos rozjásal publikum přesnou střelou do levého rohu branky Sergeje Ryžikova.

Za pár minut se radovali fanoušci Amkaru znovu! Hloupý faul Kvirkvelji, v pokutovém území potrestal kapitán domácích Martin Kušev, proměněným pokutovým kopem. Fotbalisté šli do šaten za šokujícího stavu 2:1.

Úvod druhého poločasu byl plně v režii hostů, ti však nedokázali využít dobrých příležitostí. Naopak na domácí straně se hrdinou utkání stal Sergej Narubin, který převedl skvělý výkon. Zahanbit se ale nenechal ani Ryžikov, který musel řešit několik těžkých situací zejména po protiútocích.

Když už to vypadalo, že fotbalisté Amkaru náskok uhájí, zužitkoval své zkušenosti kapitán hostí Sergej Semak a krásnou ranou zařídil hostům alespoň bod za konečnou remízu 2:2.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele