5. kolo
19.04.2009 10:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - Kubaň Krasnodar 1:0

Premiérovým střelcem Permu v nové sezoně se stal Ivan Čerenčikov, díky jehož brance uralský klub porazil nováčka z Krasnodaru. Domácí se tak posunuli na jedenáctou pozici, zatímco hosté klesli až na poslední nesestupové místo.

Překvapivě hodně útočně začali domácí. Z dálky to neúspěšně zkoušel Kušev, o chvíli později však již propukl stadion v jásot. To, co se nepovedlo do té doby v největší šanci utkání, po centru Pejeva Čerenčikovi, napravil ruský obránce o necelých 8 minut později a přerušil tak 400 minut trvající střeleckou nemohoucnost svého týmu.

Domácí tento gól plně uspokojil, iniciativu tak převzali hosté. Ti si dokázali vytvořit i několik slibných šancí, ale Traore v koncovce selhal. Udeřit tak znovu mohlo na druhé straně, jenže ani domácím střelcům nepřálo příliš štěstí. Do šaten se tak šlo za příznivějšího stavu pro domácí.

Úvod druhého poločasu se vyvíjel stejně jako konec toho prvního, Krasnodar útočil, ale nedokázal si vypracovat větší šanci. Za zmínku stojí jen žlutá karta pro Chaguše, který byl takto rozhodčími odměněn již potřetí v sezoně.

V závěru utkání se Kubaň na tlak, který by vedl k vyrovnávajícímu gólu, nezmohl a Amkar Perm si tak připsal první vítězství v této sezoně.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele