1. kolo
14.03.2009 10:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Amkar Perm - FK Rostov 0:0

Rostov nedokázal porazit Amkar, ačkoliv hrál necelých dvacet minut s hráčem v poli navíc. Poté však Yong- Jo napodobil Sirakova, a taktéž se poroučel pod sprchy. První utkání nového ročníku ruské Premier Ligy tak skončilo bez branek.

Domácí tým vedený trenérem Dimitrovem nastoupil v očekávané sestavě, zatímco hosté vyslali na hřiště pozměněnou jedenáctku, než jakou prorokovala ruská média. Možná největším překvapením bylo nenasazení nejlepšího střelce druhé ruské ligy Osinova, trenér Oleg Dolmatov vsadil na rozestavení 4-2-3-1. Když na hřiště vyslal velmi rychlé ofenzivní hráče, kteří měli zatápět pomalejší stoperské dvojici Belorukov - Čerenčikov.

První poločas byl vyrovnaný, iniciativu zachytil domácí Perm, který se opíral o skvělé centry Drinčiče, po jednom z nich se málem trefil Žiljajev. Hosté hru postupem času vyrovnali a měli rovněž zajímavé šance, bohužel pro všechny příznivce Rostova byla produktivita špatná Když poté dokázal skvělý Narubin excelentně vychytat Ahmetoviče a pak ho zachránilo břevno po rohovém kopu Petroviče, šlo se do kabin za nezměněného stavu.

Naopak úvod druhého poločasu rozhodně nebyl tak nudný, jak by se očekávalo. Již ve 48. minutě obdržel Sirakov druhou žlutou kartu za nepříliš vybíravý zákrok a předčasně tak opustil scénu odehrávající se na stadionu Zvezda.

Poté se nepříliš pevně chopil otěží zápasu Rostov, největší šanci si však paradoxně vypracovali domácí. Nikola Drinčič ukázal, že je klíčovým hráčem Amkaru, ale po jeho akcích branky nepadly.

Přesilovka hostů, však trvala již zmíněných necelých dvacet minut, když se po porušení pravidel a následné druhé žluté kartě musel odebrat do kabin Hong Yong - Jo. Když se poté neujala střela fotbalisty Rostovu Ahmetoviče a na domácí straně odmítl stát se hrdinou zápasu Kušev, zápas skončil remízou 0:0.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele