13. kolo
11.07.2009 12:00 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

Amkar Perm - Dinamo Moskva 3:1

Moskevské Dinamo nečekaně hladce prohrálo ve třináctém kole ruské Premier Ligy. Domácí udeřili třikrát v prvním pětadvacetiminutovce, Dinamo se pak zmohlo jen na jednu odpověď.

Amkar, který se stále potýká s četnými zraněními, vlétl do utkání jako uragán. V jedenácté minutě už svěřenci trenéra Dimitara Dimitrova vedli 2:0! Skóre otevřel v šesté minutě Žiljajev a o pět minut později na něj navázal Bělorukov, který využil odraženého míče z rohového kopu a překonal brankáře Gabulova.

Dinamo hrálo tragické utkání, v defenzívě i ofenzívě. Svěží Perm tak v dvacáté třetí minutě přidal další zásah. Vitalij Grišin to zkusil z dobrých třiceti metrů a zaskočený Gabulov potřetí kapituloval. Byl to bezpochyby nejhorší poločas Dinama v této sezoně.

Dinamo se zvedlo až v poslední půlhodině a dočkalo se čestného úspěchu v podobě snižující branky obránce Denise Kolodina. Na víc se hosté nezmohli, přestože ještě několik příležitostí si vypracovali. V té největší skvěle vychytal Narubin největší hvězdu Dinama Keržakova.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele