8. kolo
03.05.2008 14:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Těrek Groznyj - Tom Tomsk 1:3

Těrek Groznyj podlehl v dočasném azylu na stadionu v Pjatigorsku Tom Tomsku 1:3. Tomsk se může těšit z prvního vítězství venku v tomto ročníku.

První příležitost si vypracoval Igor Strelkov a hned rozvlnil síť, Tom se dostal do brzkého vedení 1:0. O chvíli později po faulu Ilieva na Adžindžala kopal sám postižený penaltu, Lika však vystihl směr jeho střely a podruhé v krátké době se překonat nenechal. Ve 25. minutě se osmělil i Těrek, Lachijalův povedený pokus chytil Mandrykin. Tomsk odpověděl dvěmi zajímavými momenty, střely Volkova a Klimova Lika bravurně zpacifikoval. V závěru poločasu i jinak trpěliví fanoušci Těreku začali na své hráče pískat.

Kdo čekal, že se Těrek v druhém dějství zvedne, mýlil se. Hosté předváděli svůj nejlepší fotbal v této sezóně. Nicméně vyrovnat mohli domácí po střele slovenského obránce Radoslava Zabavníka, který nastřelil tyč, vzhledem k průběhu zápasu však spravedlnost nezůstala slepá. Postupem času se na hřišti přitvrdilo a rozhodčí Nikolajev vytáhl na obou stranách několik žlutých karet. Marnost domácích se ještě prohloubila v 64. minutě, Klimov vysunul levonohého Strelkova a ten střelou pod břevno vsítil svou druhou branku v tomto utkání.

Leonid Nazarenko poté ve snaze udělat něco s nepříznivým vývojem poslal na hřiště Bouliho a Dolgova, ale místo aby snížili, inkasovali třetí gól, který jim definitivně zlomil vaz. Z nevinně vypadající situace se trefil Archipov. Na 1:3 z pohledu Těreku snížil v 75. minutě střídající Zemčenkov.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele