14. kolo
19.07.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik remizoval se Samarou

Samara s Janem Kollerem remizovala na hřišti Spartaku Nalčik 1:1. Hosty dostal do vedení Belozerov, domácí ale srovnali díky gólu Amisulašviliho, který nastoupil s lehkým zraněním.

Už v 2. minutě měl Nalčik gólovou šanci, míč jen těsně minul tyč hostující branky. První šanci Samary si vypracoval Koller, který svou dalekonosnou střelu nedostal mezi tři tyče. U branky Nalčiku pak bylo rušno, Tichonov pronikl do pokutového území a Chomič mu míč sebral z nohy. Při zákroku se jednička Nalčiku lehce zranila, ale byla schopna pokračovat ve hře. Samara se pokoušela využívat Jana Kollera, na kterého směřovaly dlouhé přihrávky, ale kýžený efekt to nepřineslo. Nespokojenost byla čitelná z výrazu trenéra hostů Leonida Sluckého, zvláště když v 38. minutě málem Spartak Nalčik vstřelil gól. Geterjev střílel ve vyložené šanci na vzdálenější tyč, ale nepochopitelně minul. A další šance domácích. Džachmišev hlavou jen těsně přestřelil.

Samara nehrála dobré utkání, ale v 60. minutě se ujala vedení. Maličký Belozerov překonal hlavou po standardní situaci Chomiče. Svěřenci trenéra Sluckého se z vedení neradovali dlouho. Gogita Gogua z přímého kopu nastřelil tyč, ale dorážející Amisulašvili míč uklidil do sítě. Bylo vyrovnáno na 1:1 a hrálo se od nuly.

Ve zbývajících minutách byli blíže vítězství fotbalisté Nalčiku, ale protože branka nepadla, stav zůstal nezměněn.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

branky: Koller

Reagovat
smazaný uživatel

koller teda zatim nic moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele