2. kolo
23.03.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Amkar Perm 0:1

Zápas Spartak Nalčik – Amkar Perm uzavřel druhé kolo ruské Premier Ligy. Mnout ruce si můžou hosté, po výhře 1:0 se totiž stali vedoucím týmem ruské nejvyšší soutěže.

Utkání začalo opatrně, k vidění bylo málo nebezpečných momentů. Už ve 13. minutě se ale Amkar Perm po hrubých chybách obránců Nalčiku dostal do vedení, Žiljajev předskočil zadáka soupeře a poslal míč k pravé tyči brankáře Chomiče – 0:1.

O tři minuty později mohl Perm zvýšit svůj náskok, brankář Nalčiku nezkrotil míč, ale dobíhající Žiljajev nakonec síť nerozvlnil. Nalčik v prvním poločase vážněj neohrozil branku Gabulova a pokud chtěl dosáhnout lepšího výsledku, musel přidat na aktivitě směrem dopředu.

Do druhého dějství vstoupil Spartak Nalčik aktivněji. Klíčovým hráčem domácích byl Gogita Gogoi, který dělal zadákům hostů na levé straně velké problémy. Amkar si uvědomil, že stáhnutí se do defenzívy není to nejlepší řešení, začali se tak více tlačit do ofenzívy. Plány Nalčiku na bodový zisk definitivně zhatilo vyloučení Samsonova, nicméně nutno dodat, že i po vyloučení měl Nalčik před brankou Gabulova několik nebezpečných akcí. Amkar Perm si však vedení dokázal pohlídat a po výhře 1:0 je spolu s Kazaní jediným týmem, který v tomto ročník ruské Premier Ligy získal plný počet bodů.

Autor: David Kubáň / sport.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele