17. kolo
10.08.2008 13:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Fotbalisté CSKA rozstříleli Saturn 4:0

Moskevské CSKA rozstřílelo Saturn 4:0. Dvěmi trefami se blýskl brazilský ostrostřelec Vágner Love, který se vyšvihl do čela tabulky střelců. Poprvé v dresu armádního klubu se trefil mladičký Pavel Mamajev. Skóre uzavřel Jevgenij Aldonin.

Zápasy Saturnu a CSKA mají vždy zajímavý náboj. V roce 2004 se hráči obou celků na hřišti porvali. Saturn prochází složitým obdobím, špatné výsledky klubu odnesl trenér Gadži Gadžijev, kterého dočasně nahradil Galjamin.

Utkání v Ramenskoje se od první minuty blýsklo vysokým tempem. V 18. minutě se hosté dostali do vedení. Standardní situaci z kopačky Alana Dzagojeva uklidil hlavou do branky Vágner Love. Otřesený Saturn se nestačil vzpamatovat a ve 27. minutě lovil brankář Kinský míč z branky podruhé. A opět spolupráce Dzagojev – Vágner Love. Mladičký fotbalista vysunul Vágnera a Brazilec mířil přesně k tyči. V obou případech si Kinský na míč sáhl, ale to bylo tak vše.

Největší šanci si domácí vypracovali před koncem poločasu. Akci Topič a Vorobjeva. První jmenovaný se dostal k ideálnímu zakončení, ale zastavil ho praporek pomezního rozhodčího. Saturn měl během poločasové přestávky o čem přemýšlet. Po první inkasovaném gólu se totiž jeho hra rozsypala jako domeček z karet.

Saturn se však z dvoubrankového manka očividně nevzpamatoval. Odehrálo se pouhých pět minut druhého poločasu a zápas byl definitivně rozhodnut třetí brankou. Centr Odiaha z pravé strany sice odvrátil hráč Saturnu, ale z voleje míč napálil do sítě Pavel Mamajev. Zkorigovat mohl v 66. minutě útočník Saturnu Topič, ke gólu mu chyběl kousíček. Vzápětí šel po druhé žluté kartě pod sprchy domácí obránce Zelao, v 83. minutě ho následovali jeho kolega Ján Ďurica. Výhru CSKA v nastaveném čase pečetil tvrdou střelou Jevgenij Aldonin.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

taddy verim cska tip 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele