23. kolo
28.09.2008 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Saturn Moskevská oblast - Amkar Perm 0:0

Amkar remizoval na hřišti Saturnu a udržel bezprostřední kontakt s čelem tabulky. Na druhé CSKA Moskva v tuto chvíli Perm ztrácí pouze dva body.

Saturn v první půli držel míč častěji ve své moci, Amkar se soustředil na pečlivou obranu a spoléhal na rychlé brejky. Jako první zahrozil Igonin, jeho rána minula cíl. Následující minuty patřily Amkaru. Z prvních dvou šancí nic nebezpečného pro Kinského ještě nebylo, proti zakončení Fedorina ale český brankář musel vytáhnout povedený zákrok. V další nebezpečné šanci Grišin jen těsně nedosáhl na centr od jednoho ze svých spoluhráčů.

Na začátku druhé půle zazmatkoval Igonin, jeho minelu ale napravil Okoronkwo. Po přihrávce Karjaky byl poté sám před brankářem Topič, míč ale nedokázal propasírovat do sítě. V závěru byl hodně aktivní Karjaka, ani jedna jeho akce ale gólem neskončila, a oba týmy se tak o body podělily.

Autor: Tomáš Pavlík / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele