13. kolo
13.07.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Moskva pokračuje ve výsledkové mizérii

FK Moskva opět bez vstřelené branky. "Měšťané" jen remizovali na stadionu Eduarda Strelcovova s Těrekem Groznyj.

V úvodních minutách byl aktivní Samedov. Hrál se svižný fotbal nahoru dolů, ale tempo vydrželo jen několik málo minut. Nebezpečně střílel Ricardo Lago, ale brankář Lika si věděl rady. Celý první poločas se hrálo především uprostřed hřiště, ale Lika se v závěru pořádně zapotil. Albánský gólman nejprve vytěsnil pokus Samedova, následovaly dva rohové kopy, po prvním zvonila tyč, po druhém zase břevno.

Hra FK Moskva se nezvedla ani v druhé půli. Těrek se v obraně ani příliš nenadřel a navíc podnikal brejkové akce.

Až závěr utkání byl zajímavý. V 83. minutě zachraňoval Těrek Lika. Na opačné straně hřiště se gólu nedočkali ani hosté po samostatném nájezdu Kuzmičeva na brankáře Ževnova. V 86. minutě Kuzmičev nebezpečně centroval na Sadajeva, ale Ževnov včas vyrazil míč do zámezí. O několik minut později se na moskevské valil další útok. Těrek se dostal do přečíslení tři na dva, Kuzmičev předal míč doleva na Essameho, který přenesl hru na Sadajeva a tomu ke vstřelení branky chybělo jen málo.

A když v nastaveném čase Kuzmin jen do míst, kde stál připravený Lika, utkání skončilo bezbrankovou remízou. Těrek v tomto ročníku ruské Premier Ligy remizoval vůbec poprvé.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele