11. kolo
15.05.2008 18:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Moskva - Křídla Sovětů Samara 1:1

Fotbalisté FK Moskva na první výhru na stadionu Eduarda Strelcova stále čekají. V 11. kole remizovali s Krylja Sovětov Samara. Jedinou branku hostujícího mužstva vsítil český fotbalista Jiří Jarošík.

Zvláštní příchuť mělo utkání pro Leonida Sluckého, minulou sezónu totiž vedl FK Moskva. Utkání na vlastní oči sledoval reprezentační kouč Ruska Guus Hiddink. V úvodních minutách zápasů měl obrovskou šanci Adamov, po centru Bystrova mířil kanonýr FK Moskva těsně nad.

Samara se v třinácté minutě dostala do vedení, výborně zahraný rohový kop našel na zadní tyči Jarošíka a ten překonal náhradního brankáře Amelčenka. Následně Roman Adamov po akci Čížka spálil další šanci. První poločas byl na šance chudý a celkově nezáživný, z poloprázdných tribun stadionu Eduarda Strelcova se ozýval pískot.

Oleg Blochin během poločasové přestávky stáhl obránce Nababkina, místo něj se dostal na hřiště argentinský útočník Maxi Lopéz. A toto střídání se vyplatilo. Hráči FK Moskva dostali svého soupeře pod tlak a vytvářeli si nebezpečné momenty před brankou Lobose.

V 54. minutě si přivodil Jiří Jarošík zranění, na hřiště se místo něj dostal Taranov. Zasloužené odměny se FK Moskva dočkalo v 73. minutě, hlavičku Adamova sice vyrazil Lobos, ale dorážející Maxi Lopéz rozradostnil domácí publikum svým druhým gólem v této sezóně. Poté měli převahu hosté, ale z ní nic podstatného nevytěžili. Závěr utkání se dá nazvat zmateným bojem, který neměl s fotbalem moc společného. Utkání nakonec skončilo remízou 1:1.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele