19. kolo
24.08.2008 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Amkar přerušil šňůru bodových ztrát, uspěl na hřišti FK Moskva

Amkar Perm brankou Sikimiče v nastavení přerušil šestizápasovou šňůru bez vítězství, domácí FK Moskva porazil nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

FK Moskva začal náporem. Aktivitou hýřilo trio Čížek, Bracamonte a Kuzmin. Bracamonte ve 12. minutě roztleskal domácí publikum, když nůžkami ohrozil branku Amkaru. O něco málo později se Bracamonte blýskl razantní hlavičkou, ale ani v tomto případě se fanoušci na stadionu Eduarda Strelcova neradovali z gólu. Amkar na útok moc nemyslel a spíše se bránil náporu granátově červených. Až ve 27. minutě zkoušel obstřelit Ževnova Dujmovič, ale minul. Do střely Novkoviče se obětavě vrhnuli zadáci FK Moskva. Do konce poločasu zahrozil nejlepší střelec Amkaru Kušev, který se prosadil z rohového kopu. Na druhé straně opět neuspěl aktivní Bracamonte.

Ve druhém dějství uchránil FK Moskva brankář Jurij Ževnov, který prokázal skvělý reflex proti hlavičce Dujmoviče. Fotbalisté FK Moskva zahrozili po střele Čížka, který přestřelil. Amkar v druhém dějství přidal na obrátkách, zatímco výkon FK Moskva měl sestupnou tendenci. V 77. minutě se Ževnov jen díval, jak míč po přímém kopu Drinčiče těsně minul tyč.

Dnes si nezasloužil prohrát ani jeden tým, přesto utkání dělbou bodů neskončilo. V nastaveném čase skóroval z dorážky hlavou Sikimič. Na 1:1 mohl vyrovnat Tomáš Čížek, ale po jeho střele jen zazvonila tyč. Amkar se po šestizápasovém půstu dočkal vítězství.

Autor: David Kubáň / Gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele