9. kolo
07.05.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

FK Chimki - Těrek Groznyj 0:1

Slovenský zadák Radoslav Zabavník rozhodl o výhře Těreku Groznyj na půdě posledních Chimek. Čečenské mužstvo zvítězilo nejtěsnějším možným rozdílem - 1:0.

V 17. minutě vyhrál útočník Chimek Vladimir Bajramov hlavičkový souboj s obráncem Těreku a orazítkoval břevno, v koncovce neuspěl ani nejlepší střelec FK Chimki Eldar Nizamutdinov, ve stoprocentní šanci mířil jen do tyče. Známé nepsané pravidlo nedáš – dostaneš, se tentokrát nepotvrdilo. Těrek si sice vytvořil několik nadějných příležitostí, ale nepřesnost a smůla jim nedovolila vstřelit branku. První poločas skončil bez branek.

V 78. minutě přišel rozhodující moment celého zápasu. Roman Berezovskij vyrazil míč před sebe a dobíhající Radoslav Zabavník dopravil míč do sítě podmoskevského klubu. Ve zbývajícím čase se Chimkám nepodařilo převzít iniciativu a do šancí se nedostávali.

Těrek zvítězil poprvé v této sezóně venku a může se těšit z umístění v klidném středu tabulky. FK Chimki zůstávají poslední.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele