7. kolo
26.04.2008 16:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

FK Chimki - Krylja Sovětov Samara 1:0

FK Chimki se dočkalo prvního vítězství v tomto ročníku, když zvítězilo proti Křídlům Sovětů Samara 1:0. Jedinou branku vsítil Artem Radkov.

V první tříminutovce měl nadějné příležitosti Savin, ale do brzkého vedení Samaru nedostal. Břevno zase zazvonilo po střele domácího útočníka Antipenka. Uprostřed prvního poločasu k vidění moc fotbalu nebylo, zato v závěru jich bylo nespočet. Po precizním centru Kovby hlavičkoval Savin do tyče. Potom se nastartoval kolotoč nebezpečných momentů před brankou Samary, nebezpečný byl především Chorvat Blatnjak, který v minulém kole vsítil dvě branky. Blatnjak byl strůjcem úvodní branky, jeho střelu Lobos neudržel a dorážející Artem Radkov se nemýlil – 1:0.

Hosté chtěli do konce poločasu odpovědět, Tichonov s Adžindžalem vytvořili příležitost pro urostlého fotbalistu Olega Ivanova, jeho střela na vzdálenější tyč si však cestu mezi tři tyče nenašla. O poločase oba kluby sáhly po jednom střídání, autora první branky Radkova střídal Golovatenco, na druhé straně zůstal v kabině Kovba, který přepustil místo Boberovi.

Ve druhém poločase byla Samara aktivnější, Leiton z levé strany zásoboval útočníky přesnými centry a z jednoho mohl skórovat Savin, na míč ale nedosáhl. Aktivní Savin měl v 64. minutě další příležitost, Savin obehrál bez problému Pilipčuka, jeho koncovka z osmi metrů však byla kostrbatá. Vyrovnat mohl střídající Salugin, ale brankář a zároveň kapitán Berezovskij jeho střelu fantasticky zneškodnil. Trenér Juščenko se o vítězství strachoval do poslední minuty, opět mu přidělal vrásky Salugin, mířil těsně nad.

FK Chimki nakonec vyhráli 1:0 a odpoutalo se od posledního místa tabulky, uhrálo také první čisté konto v soutěži, nicméně stále je nejvíce inkasujícím celkem v soutěži.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele