15. kolo
26.07.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nudné utkání skončilo bez branek

Amkar Perm nedokázal na domácím hřišti překonat obranu Tomsku. Utkání skončilo 0:0 a domácí se připravili o možnost vyhoupnout se do čela tabulky.

Oba týmy nezačaly zrovna aktivně. Jako by se navzájem přehnaně respektovaly, bojovalo se tak uprostřed hřiště. Po uplynutí čtvrthodiny se Amkar uvědomil, kdo má být favoritem tohoto utkání a mírně přidal. Ke konci poločasu se tak konečně naskytly i nějaké šance a to na obou stranách. První poločas však skončil 0:0 a dá se říct, že ani jeden z celků si skórovat nezasloužil.

Také v úvodních minutách druhého poločasu moc fotbalové krásy k vidění nebylo. Střídání, žluté karty, ale zajímavé momenty nikde. Čas se krátil a branka pořád nikde. Oba týmy měly spíše poloviční šance. Skutečné gólovky však ne. V závěru utkání bylo k vidění nespočet osobních soubojů, na podstatu fotbalu se zapomínalo. Tomsk uhájil bezbrankovou remízu, pro kterou si do Permu přijel. Domácí přišli o skvělou možnost předběhnout vedoucí Rubin Kazaň.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
Maverick 65

Perm je doma silný - Tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se moc nepředvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Typický zápas ruské ligy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele