16. kolo
03.08.2008 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Amkar potřetí neskóroval, remizoval s Nalčikem

Už potřetí v řadě nedokázal Amkar Perm vsítit branku. V 16. kole jen remizoval se Spartakem Nalčik.

Amkar Perm měl možnost se bodově dotáhnout na vedoucí Rubin Kazaň, který jen remizoval ve Vladivostoku. Čekal je však nevyzpytatelný Spartak Nalčik, jehož trenér Jurij Krasnožan kvůli disciplinárnímu trestu sledoval utkání jen z tribuny. Oba kluby se v posledních zápasech trápily v koncovce, nebylo proto divu, že celky začaly opatrně. Jen v 10. minutě musel hlavičku domácího útočníka Kuševa zneškodnit brankář Chomič.

Uprostřed prvního poločasu si vytvořil Amkar velkou příležitost. Po rohovém kopu div, že neskóroval zadák Čerenčikov. Ani Nalčik nezůstával pozadu. Střela Kalimullina vystrašila domácí ochozy, minula jen těsně tyč. Spartak působil kompaktním dojmem v obraně i útoku, Amkar se dnes hodně nadřel. Nicméně domácí byli v následujících minutách hned několikrát blízko vstřelení branky.

.V druhém dějství se rozezvonilo břevno svatyně Nalčiku, střílel Drinčič. Dnes byl Amkar zakletý. Vyloženou šanci měl na kopačce v 60. minutě Kušev, ale ani jemu se nepodařilo rozvlnit síť Nalčiku. Amkar se v závěru mohutně tlačil před branku Nalčiku a někdy střílel ze všech možných pozic, branka mu však nebyla přána, už potřetí v řadě. Gól měl na kopačce opět Kušev, ale střílel vedle.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele