7. kolo
26.04.2008 11:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Amkar Perm - Šinnik Jaroslavl 2:0

Amkar Perm zvítězil nad Šinnikem Jaroslavl 2:0. Hrdinou utkání se stal střídající srbský fotbalista Predrag Sikimič, který vsítil jednu branku, v závěru pečetil vítězství Amkaru Drinčič.

Už v úvodu utkání si vytvořil hostující Šinnik gólovou šanci, byl v ní Slavoljub Djordjević, jeho hlavičku Vladimir Gabulov zpacifikoval. Šinnik na půdě Amkaru působil nebojácně a často kombinoval na jeho polovině. V prvním poločase se hrálo spíše ve středu hřiště a obě mužstva se dostávala k pokutovému území jen zřídkakdy. Nejvýraznější výkon podal rozhodčí Maksim Lajuškin, který rozdal celkem deset žlutých karet a také jednu červenou, pod sprchy šel v 37. minutě obránce Šinniku Ricardo Silva.

V deseti se Šinnik soustředil především na vlastní vrátka a Amkar začínal získávat půdu pod nohama, Dujmovič v koncovce selhal. V 44. minutě Amkar kopal za faul Basta na Žiljajeva penaltu, tradiční exekutor Kušev jí však zahodil. Další tutovku mě Bulhar Peev, ale v jasné šanci ve vzdálenosti pěti metrů od branky se netrefil mezi tři tyče.
br> Do druhého poločasu nastoupil Sikimič a důvěru splatil v 53. minutě razantní hlavičkou – 1:0. Lajuškin během oslavy vstřelené branky vyloučil Kuševa, který směrem k lavičce Šinniku ukázal nevhodné gesto. Oba týmy tak hrály o deseti, obraz hry se však příliš nezměnil, Amkar stále držel míč na polovině soupeře. Konečnou podobu výsledku dal v 86. minutě Drinčič.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele