9. kolo
07.05.2008 16:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - Saturn Moskevská oblast 1:0

Po čtyřech zápasech bez prohry tentokrát Saturn nestačil na rozjetý Perm. Ten už v prvním poločase rozhodl o své jednogólové výhře a posunul se tak na třetí místo.

Hostující tým v letošní sezóně zatím nepodává moc dobré výkony a když už se zdálo, že je jeho krize zažehnána, přišla dnešní nepříjemná porážka. Míč za záda bývalého českého reprezentanta Antonína Kinského poslal již v 38. minutě domácí záložník Ivan Starkov. Saturn na nepříjemně vyvíjející se stav už zareagovat nedokázal a z Permu odjíždí s prázdnou.

Oba týmy vstoupily do utkání poměrně opatrně, více ze hry však měl Saturn. Hosté se ale proti domácí obraně nemohli téměř prosadit, a tak Perm udeřil. Predrag Šikimič připravil pozici pro dnešního jediného střelce Starkova a ten svou příležitost přetavil v branku.

Saturn ovšem začal po změně stran velmi aktivně a měli hned dvě příležitosti. Nejprve zkoušel štěstí z velké vzdálenosti Pejev a zanedlouho také Martin Kušev. Ani jeden z nich ovšem na gólmana Gabulova nevyzrál. Také Perm však nic kloudného nevymyslel, a proto konečný výsledek utkání zní 1:0 pro Amkar.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele