5. kolo
12.04.2008 12:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - FK Moskva 2:0

Výsledková krize FK Moskva pokračuje. Svěřenci Olega Blochina prohráli na půdě Amkaru Perm 0:2 a po pěti odehraných kolech mají na kontě tristní dva body.

Na obou stranách bylo v prvních minutách dost nepřesností. První šanci si vytvořil domácí fotbalista Georgi Pejev, Amelčenko jeho střelu na bližší tyč zneškodnil. Amkar převzal otěže a byl aktivnější. Hosté, výrazně oslabení o několik marodících opor, v první pětačtyřicetiminutovce vážněji zahrozili pouze jednou, Maxi Lopéz se dožadoval po zákroku jednoho z obránců domácích penalty, ale rozhodčí Dorošenko ho nevyslyšel. V 38. minut podnikl Perm rychlý útok, Grišin přihrál z levého křídla na Kuševa a ten z prvního doteku rozvlnil síť.

Amkar vedl po prvním poločase 1:0 a nutno poznamenat, že zaslouženě.

Kouč Oleg Blochin poslal do druhého poločasu do hry Stavpece a Rylova, v kabině zůstalo duo Maxi Lopéz a Stoica. Ve druhém poločase vypadal Amkar ještě silnější než v tom prvním, kromě křídlení hry se začal prosazovat i středem hlavně díky Dujmovičovi. Hosté byli v útoku absolutně bezzubí, bylo jen otázkou času, kdy padne druhá branka do sítě Amelčenka. A také se tak stalo.

V 66. minutě zahrával Drinčič standardní situaci a našel hlavu Belorukova, který nekompromisně zvýšil na 2:0. Po druhé uklidňující brance stáhnul Božovič své největší hvězdy Žiljaeva a Kuševa. Na hřiště se dostali Sikimič a Injac. První jmenovaný mohl přidat další branku, ale přihrávku Pejeva nezužitkoval. Na druhé straně potom Golyšev krásně našel Bracamonteho, ale Argentinec Gabulova nepropálil. V samém závěru mohl Amkar přidat další branku, Drinčič se ocitl v gólové šanci, ale střelu uspěchal a mířil vedle branky.

Autor: David Kubáň / soccer.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele