30. kolo
22.11.2008 12:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Amkar potěšil fanoušky i v posledním kole

Amkar Perm korunoval skvělou sezonu vítězstvím proti Chimkám. Fanoušci Permu se můžou těšit na své miláčky v evropských pohárech.

Černohorský odborník Miodrag Božovič převzal na začátku sezony mužstvo po Rašidu Rachimovovi, neudělal hodně změn, jen trochu změnil taktiku. V důsledku toho Amkar Perm slaví premiérovou účast v Poháru UEFA. V utkání proti Chimkám se fotbalisté Amkaru loučili spolu se svými fanoušky se skvělou sezonou.

Černomodří byli aktivní pouze v prvních deseti minutách, kdy se mohli dostat do vedení. Brankář Narubin ale byl proti, když zlikvidoval nádhernou střelu Dinejeva mířící pod břevno. Amkar se přibývajícími minutami přidával na obrátkách a dostal se do vedení. Martin Kušev za pomocí teče překonal gólmana Berezovského.

Po vstřelené brance Amkar kontroloval průběh utkání a čekal na vhodný moment pro protiútok. Amkar své fanoušky potěšil skvělou kombinací, která vedla k druhé brance. Peev svým centrem našel Novakoviče a ten hlavou v pádu skóroval.

Amkar vládl i v druhém poločase. Tým z Uralu propásl nemalé množství gólových momentů, ale fanouškům to logicky nemuselo vadit, hru svých miláčků si užívali a při vedení 2:0 jim samozřejmě nějakou neproměněnou tutovku odpustili. FK Chimki však nic nevzdal a odměnou mu byla kontaktní branka Trivunoviče, který využil chyba gólmana Narubina.

Poslední slovo však měl opět Amkar. Střídající Afanasjev zvýšil na konečných 3:1 po skvělé přihrávce Peeva. Amkar tak zakončil skvělou sezonu vítězstvím.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele