3. kolo
30.03.2008 12:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Amkar Perm - Dinamo Moskva 1:2

Dinamo Moskva si odváží výhru z Permu. Díky tomu se - alespoň do večerních zápasů - vyhouplo do čela tabulky. Amkar naopak poprvé prohrál a to ve svém prvním domácím zápase.

Do vedení šel jako první Perm. Ve 14. minutě Kušev nádherně prostřelil chybujícího Šunina - 1:0. Po půl hodině hry pálil na druhé straně Keržakov, ale Gabulov jeho střelu chytil. O pět minut později mohl vedení Permu zvýšit Grišin, ale brankář Dinama Šunin jeho střelu konečky prstů vyrazil. Po zbytek poločasu jsme už nic zajímavého neviděli.

Hned na úvod druhé poločasu nedal Gabulovovi šanci svojí střelou Danny a vyrovnal na 1-1.Vedení na stranu Dinama pak mohl strhnout Semšov, ale Gabulov vytáhl jeden ze svých excelentních zákroků. Dinamo dostal do vedení až Fernandez, který svým gólem rozhodl zápas - 2:1. Perm se snažil, ale s výsledkem už nic neudělal.

Autor: Marko Savilević / soccer.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele