semifinále - odvety
16.03.2011 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

dva týmy imigrantů z Konstantinopole, dva znepřátelené tábory Řecka ze severu a z metropole země, dva týmy plné temperamentních horkokrevných a emotivních fanoušků,dva týmy které si rozhodně nejdou jen tak přátelsky podat ruce- je tady boj o finále!!! Jen se modleme at na zápase nenastanou líté a násilné boje mezi oběma tábory respektive sektorů fanoušků jak jsme tomu naučeni z řeckých poměrů. Tedy vzhůru do boje dvouhlavá orlice tedy ta aténská!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
jewix

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně důležitej zápas, kterej Paok zvládne a bude opět o něco blíže chvíle, kdy pohár vystoupá do Bílé věže v Soluni. Pame Dikefale!!

Reagovat
smazaný uživatel

co by dělalv bílé věži? tam už je meuzeum, pěkně na Akropoli s nim!!

Reagovat
smazaný uživatel

proč se všechno nemůže jednou obejít bez teho? Znovu a znovu...

No nic nakonec jdeme dál ale emoce ze zápasu jsou pro mě opravdu hodně smíšené. Navíc přesně nechápu co se tam semlelo...Paok fans holt neunesli porážku tak se museli činit sami, nj řecká liga nás učí zvykat si opravdu na neobvyklé věci při fotbale. Kam se ztrácí kouzlo samotné hry?

přesně čeho jsem se bál a psal, jen at se nestane, se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

všechno špatně, taková šance na zisk poháru olympiakos a pao ze hry a nedokazali to borci využít, ten konec nevim no fanoušci sou fantastický v Soluni, ale tohle už je moc, další argument pro obdivovate moderní anglický ligy, po tomhle už asi i v Řecku budou následovat obrovský represe proti fans

Reagovat
smazaný uživatel

nebude následovat vůbec nic...stát se to v mezinárodním zápase či někde kde do teho má víc prsty UEFA řešilo by se to do posledního puntíku. Ted bude maximálně pokuta, jeden zápas bez fanoušků a jde se dál. I tohle je holt Řecko, emoce nade vše!! Všichni už jsou na to zvyklí, prostě jde se dál, ještěže alespon hráči AEK stihli utéct, mohlo to dopadnout velice špatně...

To jak jsem psal o UEFA je viz případ Srbska v zápase s Itálie. Tohle je holt Balkán, temperament, znovu připomínané emoce...v Srbsku jsou na to zvyklí o nic extra nejde. Až když se to dostane ven z Balkánu jsou z teho obrovské problémy, viz možné uplné vyřazení Srbska z kvalifikace a to by byla panečku škoda.

Holt tohle je Balkán a patří to k němu...Přesto všechno mám atmosféru na fotbale tomto poloostrově daleko raději než znuděné popkáče celý zápas sedící, kousajíce do svého burgeru a kritizujíce fotbal v Anglii. Ale to je asi věc názoru...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele