35. kolo
25.04.2008 20:30 CET
1 : 1
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Musíme zabrat, aby byla ještě šance se vrátit na 1. místo a potvrdit postup zpět do Ligue 1. Soupeř je venku nic moc, máme kvalitnější kádr a to se musí projevit, nic jiného si už ani nemůžeme připouštět. Tip 2:0. FC NANTES !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, zase jen remíza. To není dobré. Ale aspoň nám ten bod definitivně zajistil návrat zpět do Ligue 1, tam patříme !!! Ale výsledkově se to musí zlepšit, abychom za rok zase nebrečeli. Věřím v lepší časy v klubu. FC NANTES !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele