20. kolo
27.03.2009 18:00 CET
4 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na Vysočině se střetnou dva celky s postupovými ambicemi. Ale zatímco páté Ústí by prvoligovou licenci zřejmě prodalo, druhá Jihlava o návrat do nejvyšší soutěže vážně stojí. Vysočina své naděje zvýšila minulý týden, kdy vyhrála 1:0 těžký zápas v Hradci Králové a před třetí Duklou má náskok čtyři body. S největším konkurentem se utká na jeho hřišti za dva týdny. Předtím ale ještě zajíždí na horkou půdu posílené Karviné a doma vyzve Ústí. Proti Armě se Jihlavě daří a doma ji od sezony 2004/05 vždy porazila a pokaždé vstřelila tři branky (3:1, 3:1, 3:0). Severočeši ze sedmi vzájemných zápasů na Vysočinu ještě nikdy nevyzráli a nyní navíc přijedou poté, co skončila jejich úžasná série deseti zápasů bez porážky (devět výher, jedna remíza). Pro první prohru po více než půl roce si Arma přijela do Opavy. V divoké přestřelce prohrávala už po šesti minutách 0:2, do půlhodiny sice srovnala, ale do přestávky opět prohrávala a na čtvrtý gól Opavy odpověděla už pouze jednou. Severočeši nastoupili bez dlouhodobého maroda Volka, vykartovaného France a nemocné dvojice Novák, Zachariáš. Kromě Volka mohou ostatní tři v Jihlavě hrát. Diváci se tak v duelu dvou ofenzivně laděných celků dočkají alespoň tří branek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele