29. kolo
31.05.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Sparta Krč

Vysočina Jihlava

Rozhodčí: Damková - Teuber, Štěrba
Diváci: 248

Reportáž

Sparta Krč - Vysočina Jihlava 1:0

Krč se nakonec přeci jen rozloučila se svými věrnými fanoušky v posledním domácím zápase sezóny výhrou. Naprázdno naopak odjíždí Jihlava, jejíž čekaní na plný bodový zisk ze hřišť soupeřů tak bude pokračovat i do příští sezóny.

Vysočina toho dnes na Strahově moc nepředvedla. Největší šanci navíc měla hned v úvodu zápasu. Po centru Rabušice od rohové praporku se na zadní tyči opřel tvrdě do míče kanonýr Faldyna, ale nedokázal zacílit přesně a míč poslal jen o pár centimetrů mimo. První a zároveň poslední gól utkání padl v 21. minutě. Po nenápadné akci se míč dostal až k Tomáši Matějkovi, ten vyhrál souboj s obráncem a otevřel skóre. Krč své vedení až do konce poločasu kontrolovala, vypracovala si dokonce další dvě gólové příležitosti, jenže ani jednu nevyužila.

Jihlavští fotbalisté nastoupili do druhé půle s mnohem ofenzivnější taktikou a vše vrhli do útoku. Sparta naopak spoléhala na brejky a po jednom z nich se mohl v 58. minutě prosadit Viskup, který sice dokázal propálit gólmana Šimona, ale míč poslal mimo. Poslední gólovku měl na kopačce střelec prvního gólu Tomáš Matějka, jenže střela mu vůbec nesedla a míč skončil v autu.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekané.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele