Baráž o 1. ligu Česko - Baráž o 1. ligu

1. zápasy
01.06.2023 17:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Pardubice na startu druhé půle zabraly a z Příbrami vezou náskok

Dobrý vstup do baráže za sebou mají hráči Pardubic. Ti si z Příbrami odvezli dvougólový náskok, který jim na startu druhé půle zajistili Sychra a z penalty Janošek. Příbram se už na vyrovnání nezmohla.

Během prvního poločasu se hned dvakrát nejistě prezentoval Markovič, hájící branku Pardubic při Nitově zranění. Zeronikův pokus do tyče si po odrazu málem poslal do vlastní sítě, později pak Dudlův centr z přímého kopu nechal propadnout rovněž až na brankovou konstrukci. Na straně Východočechů nevyužil velkou šanci Hlavatý, Melichar pak zneškodnil Janoškovu střelu.

Po návratu ze šaten už se na gól dlouho nečekalo. Domácí gólman sice ještě vyrazil Černého střelu, ale jen k Vojtěchu Sychrovi a ten už tváří v tvář zvedajícímu se brankáři uspěl. Když po hodině hry právě Černý předskočil v souboji Petráka a ten jej zespoda nakopnul, byla nařízena penalta. Té se ujal Dominik Janošek, jenže s přehledem proměnil do protipohybu Melichara.

Ještě hůře mohlo být pro Středočechy v sedmdesáté minutě, kdy Melichar konečky prstů zastavil Sychrův pas směřující na nabíhající spoluhráče. Korigovat skóre pak mohli Wágner s Antwim, ani jeden ovšem nedokázal rozvlnit síť. V nedělní dohrávce tak Příbrami nestačí ani vítězství o gól.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat
Stannis Baratheon

To je fotbálek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele