Baráž o 1. ligu Česko - Baráž o 1. ligu

odvety
22.05.2022 16:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Teplice vždy našly odpověď na zásahy Vlašimi a slaví záchranu

Teplice sice měly ve Vlašimi jisté problémy s hlídáním ohně, vzplanutí ničivého požáru však nakonec hráči Severočechů zabránili. "Skláři" vždy našli odpověď na zásahy mužstva ze středních Čech a remízou se udrželi v první lize. Vlašim může zkusit štěstí znovu za rok.

Druholigový celek nicméně nehrál pouze roli přihlížejícího sparingpartnera. Po vysoké porážce 0:3 na teplických Stínadlech se družina kouče Hyského vzmužila a na domácí půdě se nebojácně hnala do ofenzivy. Svou snahu zužitkovali Vlašimští ve 34. minutě hry, kdy akci po levé straně zakončil Svoboda, jehož ráně pomohla v cestě do sítě i teč jednoho z bránících hráčů.

"Skláři" však rychle přispěchali s odpovědí. O dvě minuty později vyhledal Fortelný od rohového praporku Mareše, který se na přední tyči odpoutal od svého strážce a hlavou poslal balón do patřičných míst, tedy do brány. Totéž se ovšem do přestávky povedlo ještě jednou také domácím. Standardní situaci zužitkoval Zlatohlávek a zdálo se, že by ve Vlašimi ještě mohlo dojít na drama.

Veškeré sny Středočechů ale Tepličtí rychle rozmetali. Čtyři minuty po změně stran totiž přišel přízemní centr z levé strany do pokutového území domácích, kde se pohyboval trestuhodně volný Sejk. Mladý útočník se rychle zorientoval a z otočky vyrovnal na nakonec konečných 2:2.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele